Røgelse, blomster og lys

Fredag aften tog Birgit Bune og Tove Nyholm ud til Boesvej med røgelse, blomster og lys med et ønske om at bringe en form for healing til stedet – og kunne se, at naboer og andre også havde været der (Foto: Tove Nyholm)

Vantro, forfærdelse og medfølelse. Begivenheden, der i denne uge foregik i vores lokalområde, har ramt dybt ind ikke blot hos alle naboer, venner og bekendte til de tre nu afdøde og deres pårørende. Men også hos alle os andre. Vantro og forfærdelse over forbrydelsen blander sig med medfølelse over for efterladte børn og andre pårørende. På alken.dk har vi viderebragt politiets oplysninger og undlader indtil videre at nævne de navne, som mange af læserne nu kender til – uanset hvor tæt på man selv har været. Ifølge politiet er alle pårørende nu underrettet. Og efterforskningsarbejdet i området vil fortsætte en tid endnu. (Af Knud Abildtrup)
You are currently viewing Røgelse, blomster og lys