Dover GF sæson 2022/23

Så er vi efter en lang og sej kamp endelig klar med programmet for sæsonen 2022/23. Eller… noget af programmet. For som i kan se af nedenstående oversigt, så mangler vi trænere til både fodbold og gymnastik. Og husk – har du en god idé, så er vi altid åbne for opstart af andre hold og aktiviteter. Har du lyst til at være træner, så hiv fat i en fra bestyrelsen. Som træner får du mulighed for at bidrage til en aktiv hverdag i lokalområdet, får mulighed for at deltage i trænerkurser og får mulighed for at være med til at styrke det lokale sammenhold. Men på trods af lidt mangel på trænere kan vi stadig tilbyde både gymnastik, fodbold, yoga og bueskydning til børn, mens voksne kan være med til fodbold, yoga, volleyball, crossbold og bordtennis. Og så er der selvfølgelig adventure og udeliv for alle, ligesom der mulighed for booking af baner til badminton eller anden aktivitet.

Se vejledning til booking:

Vi har i år skiftet Klubmodul ud med Holdsport, så for tilmelding til hold, så gå ind på www.holdsport.dk og opret en profil og find Dover GF.

Se vejledning til Holdsport:

Vi har samtidig besluttet at gøre kontingentbetaling mere simpelt. Man betaler simpelthen et halvårligt medlemskab til Dover GF på 300 kr., og så kan man deltage i alle de aktiviteter man har lyst til. Vi har lavet en rollefordeling i bestyrelsen, så i ved hvem i skal kontakte, hvis der er spørgsmål:

  • Økonomi, kontingent, betaling: Flemming.
  • Holdsport: Lars og Lau.
  • Salen, boldbanerne, klublokale, udstyr, adgang, nøgler: Johan+Jesper.
  • Kommunikation, hold, træningstidspunkter, nye trænere, nye hold: Morten.

Vi ser frem til at se jer alle til en aktiv sæson. Samtidig vil vi opfordre jer til at få betalt kontingent med det samme, så vi kan bruge vores tid på at skabe en god forening i stedet for at bruge den på at inddrive kontingent. Og selvom vi har fået udsendt nogle fejlagtige mails de sidste par måneder under vores omstilling til Holdsport, vil vi anmode om, at I holder den gode tone.