Videnskab

Videnskab – det kan man sagtens kalde de to køleskabe ved Købmanden i Alken, for butikkens bæredygtighedsgruppe har nu gennemført en af planerne. Du kan se to Gram-køleskabe, et stort og et mindre. Gruppen har studeret sig frem til, at frugt og grønt har forskellig holdbarhed afhængig af temperaturen. Se selv efter. I køleskabet med en indstilling på fem grader ser du bl.a. broccoli og majroer. I det andet med 10 grader ses løg, agurk og alle slags squash og mere. Kun tiden vil vise, hvad der undgås af madspild. Købmands-Claus viser her de to videnskabe. Bagergruppen gør opmærksom på, at i den nye ovn i bageriet er alle tre etager nu koblet til, så der også her kan opnås større effektivitet og forhåbentlig endnu bedre brød og kager til disken. (Foto: Peter Abildgaard)

You are currently viewing Videnskab