Mads er ny beboer i mejeriets lejlighed

Ursula Olsen og Danni P. Sell er flyttet til Fyn med deres to børn og har nu fremlejet lejligheden over mejeriet til Mads-Christoffer Reinke Oxholm. Han skriver: “Jeg har haft min barndom i Ribe og har boet forskellige steder rundt omkring i Danmark. De sidste otte-ni år har jeg haft værksted i Aarhus som er – og har været – omdrejningspunktet for min kunstneriske udvikling. Jeg maler abstrakte oliemalerier, former keramikskulpturer og spiller eksperimentelt på instrumenter (mest trompet). Det kan jeg ikke leve af endnu, så om vinteren udlejer jeg mig inden for industrirengøring. Og om sommeren udlejer jeg mig som havemand. Jeg glæder mig til at lære Alken at kende.” Velkommen til!

Links til Mads’ kunst på Facebook og Instagram.

You are currently viewing Mads er ny beboer i mejeriets lejlighed