Tryg-direktør ikke i tvivl om at ville hjælpe købmanden

I forlængelse af den nye aftale mellem Kvickly Ry og Købmanden i Alken har lokalmediet ditry.dk talt med direktør i Brugsforeningen Tryg, Thomas Dahl, og det fremgår, at:

Allerede samme dag, Coop meldte de store ændringer ud, fik direktør i Brugsforeningen Tryg, Thomas Dahl et opkald fra Coop Mad. Her lød beskeden, at købmanden i Alken ville få problemer med at få varer.

– Vi skulle egentlig ikke bruge så lang tid på at overveje, om vi ville hjælpe. Jeg er så imponeret over det, de har stablet på benene i Alken, og som brugsforening har vi en mission om at støtte de mindre tiltag i området, så selvfølgelig kunne vi finde frem til en aftale, siger han.

Læs Lille købmand reddet på målstregen af Tryg

You are currently viewing Tryg-direktør ikke i tvivl om at ville hjælpe købmanden