Kvindefest – Intet er for meget – ALT ER SMUKT

Kære smukke kvinde! Nu er det tid til at fejre ALT det smukke i at være kvinde, sammen med alle de andre lokale smukke kvinder ❤ Vi inviterer til SMUK FEST kvindefest på Alken Mejeri lørdag 4 marts, skriver Lærke Lilholt.
Vi siger velkommen kl. 15 og fører dig gennem et slaraffenland af nydelse, der vil få både dit indre og ydre til at stråle om kap med stjernerne, som dagen og aftenen skrider frem. Mød op i varmt tøj og klar til en bevægelsestur under åben himmel – og pak dit mest festlige outfit til festen om aftenen.
Og har du flere glimmerkjoler i skabet, som du vil låne ud, så tag også dem med. Medbring derudover en ret til en fælles smuk buffet. Tilmelding sker senest 1. marts til Camilla på telefon 61663519 (hvor du samtidig skriver hvilke to musiknumre, der med garanti får dig på dansegulvet) og ved indbetaling af 100kr på mobil box: 4717AV. Vi glæder os til at nyde dagen sammen og feste med dig ❤
De smukkeste hilsner fra festudvalget.

You are currently viewing Kvindefest – Intet er for meget – ALT ER SMUKT