Første nye beboere på Mossø Bakke

Jens Thor kan nu præsentere den første familie, som flytter ind på Mossø Bakke. De skriver:

Hej med jer. Vi er en lille familie på tre fra Aarhus – Julie Willemoes, Joakim Kruse og lille Ava. Vi er for nyligt vendt hjem fra halvanden års rejse, hvor vi bl.a. købte en sejlbåd, som vi både boede og sejlede på. Desværre vidste det sig, at Ava var en landkrabbe. Vi elsker at møde nye mennesker og nyder at udforske, hvad livet har at byde på. Vi har valgt at flytte til Alken & Mossø Bakke, fordi vi er vilde med at være i naturen, og fordi vi drømmer om et liv i fælleskab. Vi glæder os helt vildt til at møde vores nye naboer og sammen sætte rammerne for et fantastisk Mossø Bakke!

Velkommen til Alken!

You are currently viewing Første nye beboere på Mossø Bakke