ABAF byder de nye beboere på Mossø Bakke velkommen, med tilbuddet om en lokal venskabsfamilie

ABAF håber at mange af de nye tilflyttere til Mossø Bakke har lyst til at være en del af det dejlige fællesskab, vi har i Alken, skriver Julie Abildgaard fra ABAF. Det kan være svært at finde en god vej ind eller blive klog på de lokale skikke: hvordan tager man købmandsvagter, hvornår kører skolebussen og er det rigtig at man kan spille bordtennis og holde bryllupsfest i mejeriet? Det kan være noget af det, forbindelsen mellem de to familier kan gøre lettere at finde vej igennem eller måske en kop kaffe, en gåtur på byggepladsen eller hvem ved – venskab?

Har du eller du og din familie lyst til at være venskabsfamilie (en person, par eller familie) så skriv eller ring til Julie på 20770623, så sørger borgerforeningen for at skabe kontakt og udveksle oplysninger med nybyggerne.

kærlig hilsen bestyrelsen i ABAF