Dans om torsdagen på Mejeriet

Et åbent dansehold, hvor man danser og leger og hygger hver torsdag, er begyndt. Torsdag fra 9. marts til 20. april kl. 17-18.45. Ingen dans 30. marts og 6. april. Pris 350 kr. for hele perioden, drop-in pris 75 kr.

Her er beskrivelsen af holdet:

Jeg hedder Mikas Bøgh Olesen jeg er musiker og danser og går på en solist uddannelse i Sang Dans og Spil på Det Jyske Musikkonservatorium. De sidste 10 år af mit liv, har jeg brugt det meste af tiden i Vestafrika, hvor jeg har rejst rundt både i Senegal, Mali, Burkina Faso og Guinea. Når jeg er i Danmark savner jeg at danse, og jeg har hørt, at folk i Alken har det på samme måde. Derfor vil jeg meget gerne tilbyde at komme og danse med jer hver torsdag fra d. 10. marts til d. 20. april, mens jeg er hjemme i Danmark.

På danseholdet har jeg tænkt, at vi skal arbejde med nogle af de mest almindelig og mest brugte trin blandt dansere i Vestafrika for tiden. Vi skal altså både danse traditionelle og moderne danse. Jeg vil fortælle lidt om historien bag de forskellige stilarter og lære jer nogle af de koreografier, vi danser i den dansegruppe, som jeg er en del af i Bamako, Mali.
Jeg lover, at det bliver sjovt, og der er plads til alle uanset, om du er øvet eller begynder, om du er mand eller kvinde, gammel eller ung eller uden for definition.

Bedste hilsner Mikas

You are currently viewing Dans om torsdagen på Mejeriet