Støtte til saunaklub er der – aktive søges

I gennem de sidste par år har flere rakt ud mod mig, og spurgt om jeg ville søge midler til en saunaklub for landsbyklyngen, skriver Pernille Benzon. Det gjorde jeg så i 2022, og der er nu penge til etablering af en sådan i form af en eller to mobile saunaer, som hele området kan få glæde af.
Nu skal der dannes en forening/gruppe der kan drible det i gang. Finde lokationer, søge tilladelser, skabe en ramme for hvordan det skal drives, økonomi til drift (afgift til de trailers de står på, medlemsbetaling, vedligehold mm). Den del kan jeg desværre ikke længere tilbyde at være en del af, så jeg har brug for, at der meldes ind i dette, så andre kræfter driver videre med det herfra. I var mange, der var meldte ind med interesse, da jeg søgte midlerne. Så jeg håber også mange har lyst til at tage den videre herfra.
Send mig gerne en mail på Benzon.pernille@gmail.com hvis I er interesserede. Så laver jeg et overdragelsesmøde. Er der ikke interesse længere, går pengene retur til fondene. Pernille Benzon