Guldstøv i Cirkus Abildgaard

Birgitte og Peter Abildgaard, Sandvejen, fejrer guldbryllup, og en af deres fire døtre, Julie, skriver:

Lørdag 19. maj 1973 blev vores forældre gift. I vores fars dagbog skriver han på det første opslag: ”Søndag før mandag 14. maj 1973. Havde vagt og lavede avis med ujævne mellemrum det meste af dagen. Kl.16.00 stødte min søde til på kontoret og vi så Walt Disney Tegnefilmshow i biografen. Gamle film fra 30´erne, som overhovedet ikke svarede til forventningerne. Vejret ligner ikke forår. Lige nu siler en kold regn fra gumpetunge og meget mørkegrå skyer… Forestående begivenheder: mandag starter Gittes eksamen med stil. Lørdag er der bryllup.”

De blev gift, næsten i hemmelighed, i Slotskirken i Skanderborg. Den nærmeste familie var med og menuen stod på Fiskerand, kalvesteg og karamelrand. Gavelisten er en poetisk sammensætning af bl.a. Sonja-lertøj, et manglebræt fra morfar, en LP med Trille og pengegaver fra bedsteforældre samt et strygejern, lakridskonfekt og en flaske solbærrom. 

Man mindes om at det nu er 50 år siden, når man kigger på menuen og de fine gaver. Sonjastellet er nu delt mellem os 4 piger: Charlotte (1974), Secilie (1977), Metteline (1982) og Julie (1987). 

Vi er vokset op i et farverigt hjem, med kør-selv-ferier, Festival, kærlige familie-traditioner og alt det der imellem.  ”Cirkus Abildgaard” har far omsorgsfuldt døbt vores lille familie, i den førnævnte dagbog. Cirkusset er siden vokset med fire svigersønner og 11 børnebørn fra 22 år – til 3 år. Vi samles stadig til alle de kærlige familie-traditioner og alt det der imellem, med jer som anker. Sådan blev Cirkus Abildgaard udvidet fra ”os 6” til ”os 21”!

Fredag 19. maj 2023 skal I fejres. Jeres kærlighed til hinanden og til jeres familie, skal fejres. Og nu i Alken med nye og gamle venner, familie, børn og børnebørn – I fortjener i den grad alt det guldstøv der kommer til at drysse på jer hele dagen. 

Tillykke med guldbrylluppet, tillykke med kærligheden. Fra jeres fire piger Charlotte, Secilie, Metteline og Julie. 

You are currently viewing Guldstøv i Cirkus Abildgaard