Rablende polkaprikket


Der var gensidig sympati fra starten. De jubilerende skuespillere, Anne Marie Helger og Peter Larsen følte sig hjemme, og fra de propfyldte stolerækker i Mejeriets store sal jublede publikum, når de selv fik satiriske stikpiller eller ros for medrivende korsang.

Eksempel: – Vi har været i tvivl om, hvad vi skulle tage på i aften. Vi kan se, at det har I også.

Om Helger og Larsen havde en aftalt rækkefølge for de muntre indfald? Ikke det hele. Især Peter Larsen improviserede mange rablende one-liners til Helger, sig selv og publikum. Det var tydeligt, at de hylede hinanden ud af det et par gange. Det blev det hele ekstra komisk af.
Deres 40 års markering af partnerskabet kommer landet rundt under titlen JUBIIHLÆUM.


Billedtekster
Helger og Larsen sagde ja til at danne forgrund i dette afslutningsfoto med publikum. Foto:Peter Abildgaard

I anden afdeling af showet optrådte Helger og Larsen som søstrene Ruth (til venstre) og Randi. De var meget stolte af deres polkaprikkede kostumer. Her er de på vej ind til scenen. Foto: Peter Abildgaard

You are currently viewing Rablende polkaprikket