Mie går på efterløn og afslutter sin PHD

Nu synger solsorten atter fra Børnehusets tag og svalerne fisker over luftrummet i Bjedstrup. Sådan har det været i de sidste 30 år, hvor jeg har været med til at starte og danne rammerne for hverdagens børneliv ved Bjedstrup Skole og Børnehus, skriver Mie, Anne Marie Nielsen.

De første 19 arbejdsår forsvandt i børnehaven og de sidste 11 år har SFO og skolelivet fyldt mit arbejdsliv.

Jeg kan nu roligt afslutte min PHD og trække mig tilbage som Pensionist Hele Dagen. Med sådan en titel, ville det være passende at remse alt det op, som jeg klogt og med stor succes har bedrevet. Men som Røde Orm sagde ”så er det en sølle skjald, der må synge sine sange alene. Det lyder ikke af så meget efter hans død.” Der skal jo også være nogen, der vil høre på det. Så jeg afstår.

Det er ferie, som jeg afholder lige nu. Jeg giver slip den 10/7 og går på efterløn. Det har været kendt og planlagt det sidste års tid. Dog er det stadig en svær beslutning og der kan falde dug bag brillerne.

Med alle børnene fejrer vi min afslutning onsdag 14. juni, og torsdag 15. juni før P-rådsmødet, bydes personalet på et par stykker smørrebrød. Alle tidligere kolleger, forældre og familier, som jeg har mødt gennem tiderne, vil jeg stadig bevare i tanken om en stærk, aktiv og tillidsfuld kreds med store hjerter, der banker for hele matriklen i Bjedstrup.

Når ringen sluttes, vil jeg ønske bevaring af de stærke lokale kræfter, god leg, grøn energi, høj biodiversitet og fællesskab til store som små. Må himlens nordlys ramme en og hver og lade ånden baske højt over roekulen i Bjedstrup.

You are currently viewing Mie går på efterløn og afslutter sin PHD