Skoledreng handlede flot – blev antastet på vej til skole

Forældre med børn på Bjedstrup Skole har fået denne besked fra skolen:

Kære forældre på Bjedstrup Skole. Jeg skriver med en opfordring til at tage en snak med jeres børn omkring, hvad man gør, hvis man bliver antastet af en fremmed. Det sker på baggrund af følgende oplevelse, som en af skolens elever havde her til formiddag: En dreng var på vej i skole på cykel i formiddags og cyklede langs Skanderborgvej på landevejen. En mand i en sort WV Up kørte ind foran ham på cykelstien og ville have drengen med. Drengen cyklede heldigvis hurtigt væk derfra.
Skole og familie har meldt hændelsen til politiet. Ovenstående er selvfølgelig ikke skrevet for at sprede skræk og rædsel. Men det er en rigtig god idé lige at få taget snakken derhjemme. Det var selvfølgelig en chokerende oplevelse for drengen. Og som det kan læses, har drengen heldigvis handlet flot ved at skynde sig væk og få det fortalt derhjemme med det samme, så det kunne anmeldes til politiet.

I skolens første besked var også omtalt en u-vending på Skanderborgvej, men skolen har i en ny besked forklaret, at det var en misforståelse.

Læs også Ingen umiddelbar sammenhæng mellem to episoder