Lene tilbyder kranio-sakral terapi behandlinger

Lene Kjeldsen, Vædebro, skriver: Jeg er godt i gang med uddannelsen til biodynamisk kranio-sakral terapeut hos www.kstinstituttet.dk og tilbyder nu elevbehandlinger i Ry.

Jeg har erfaring med:

– Hjernerystelse
– Piskesmæld
– Stress, angst, indre uro og PTSD
– Søvnforstyrrelser
– Smerter i ryg, nakke, lænd, hoved og ben
– Kæbespændinger
– Bindevævssygdom
– Udtrapning af smertestillende medicin
– Hormonelle ubalancer

Biodynamisk kranio-sakral terapi (bkst) er en blid og dybtgående manuel behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer og støtter kroppen til selvhelbredelse. Det er en dyb afspændings terapi, der bl.a. via nervesystemet og den energetiske tilgang, har effekt på alle spændinger og blokeringer i kroppen, uanset om de opleves fysisk eller psykisk.

Terapien arbejder med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer og har hermed indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet og dermed en effekt på hele kroppen og sindet.

Om mig: Jeg er uddannet jordemoder og har arbejdet som jordemoder i Danmark og Norge frem til 2016. Jeg er 55 år og mor til tre voksne sønner. Jeg har siden 2009 arbejdet med energiarbejde, meditation og indre helhed ud fra Vækstcentrets teori og metoder med Helen Gamborg og Erik Mikkelsen som undervisere. Mit første møde med kranio-sakral terapien var i 2002, hvor jeg oplevede stor effekt af behandlingen, og hvor det startede tanken om selv at tage uddannelsen. Nu er jeg i gang og elsker at bruge mine hænder i den biodynamiske kranio-sakral terapi.

Alle fra 10 år er velkomne.

Pris: 60 minutter 350 kr.

Behandlingerne foregår i et roligt kliniklokale på Brunhøjvej 8, st., 8680 Ry

Kontakt mig på mobil: 26366996 for en tid eller hvis du har spørgsmål.

Kærlig hilsen Lene

You are currently viewing Lene tilbyder kranio-sakral terapi behandlinger