Alken Bibliotek – nu en tid med udstrakt selvbetjening

Efter corona-pausen kom vores biblioteks-gruppe ikke på dupperne igen. Lige nu er der ingen til at tage vare på boggaver og oprydning. I foråret efterlyste jeg nye medlemmer uden held. Forleden under rengøringsdagen i hele mejeriet blev de værste overskudbøger plus en pose dvd sendt videre til Reno Syd. Men hvad nu? Der er naturligvis stadig adgang til biblioteket på loftet over mejeriet, men lad det med boggaver holde en pause, med mindre du kommer med højst fem bøger, som du selv kan anbringe i faggrupperne. Siden bibliotekets stiftelse har reglerne været, at der ikke er regler. Sådan fortsætter det med frit valg og ingen registrering. Men hvis der blandt de mange nye familier i byen skulle være to-tre frivillige til at fortsætte arbejdet, så send en sms til Peter Abildgaard på 22 89 83 34.

You are currently viewing Alken Bibliotek – nu en tid med udstrakt selvbetjening