Rasmus står bag ny kortfilm om særligt far-datter-forhold

Den kan ikke findes på nettet, for den skal kunne vises på filmfestivaler, men den eksisterer: Kortfilmen “Det som ingen andre ser”, skrevet og instrueret af tidligere Alken-borger Rasmus Nyholm Schmidt.

Filmen handler om en far og en teenagedatter som lever alene og deler et særligt bånd. Da han opdager han er terminalt syg, kan han ikke få sig selv til at fortælle hende det. Mens han forsøger at opretholde illusionen om en normal tilværelse, kæmper han med skyldfølelsen over at skulle efterlade hende. 

Gjorde han nok? Hvad bliver tilbage, når han er væk? Da han endelig fortæller hende sandheden, finder han et svar på disse spørgsmål.

Flere nuværende og tidligere Alken-og-omegn-borgere har bidraget til filmen, der varer 23 minutter. Vi kommer nok til at høre mere til filmen, når den kommer længere ud i det åbne, men indtil videre kan interesserede få et privat link ved at skrive til Rasmus – eller Tove Nyholm.

Rasmus: rasmusnyholmschmidt@gmail.com
Tove: tove.e.nyholm@gmail.com

You are currently viewing Rasmus står bag ny kortfilm om særligt far-datter-forhold