Musikere til Alken-session søges

Til årets fjerdejuledagsjazz vil vi gerne genoplive en tradition i traditionen: Alken-session’en! Det går i al sin enkelhed ud på, at en håndfuld af de mange Alken-borgere, som kan håndtere et musikinstrument eller evt. en sangstemme, møder op og giver en smagsprøve eller to på deres kunnen, skriver Thomas Tjørnehøj.

Det var i hvert fald sådan jeg, som menig deltager i begyndelsen af 10’erne, oplevede det. Hvad stilen angår er der stort set frit slaw, men glad musik fra sidste århundrede er nok et godt sted at begynde.
Tidspunktet bliver fra kl. 19 til 20, og datoen naturligvis torsdag d. 28. december.

Fjerdejuledagsjazzudvalgsmedlemmerne glæder sig til at høre fra dig: Thomas Glud (23 98 52 11), Anja Budde (30 34 92 21) og Thomas
Tjørnehøj (86 57 79 80 og 30 82 29 81).