Flamenco, paella og sherry på mejeriet

Rasmus Dissing & Flamencolegenderne, koncert, spansk paella & sherrysmagning. Mejeriet i Alken. Fredag 2. februar, og arrangementet starter kl. 17.30.

Billetter købes på www.billetsalg.dkPriser: 595 kr., to billetter 995 kr. i december.
Koden Julegave giver kr. 150.- i rabat på billetsiden. Den gælder i december.

Tag med på en magisk koncertoplevelse, der vækker alle dine sanser! Fredag 2. februar præsenterer Flamenco Teatret igen koncert med Rasmus Dissing & Flamencolegenderne. I samarbejde med Danmarks førende paellakok og sherryekspert byder vi indenfor til et varmt vinterarrangement, hvor mad, vin og musik går op i en højere enhed.

Det hele foregår i Mejeriet i Alken.

Flamenco Teatret byder den spanske flamencosanger Pedro ”Niño de la Fragua” fra Jerez de la Frontera velkommen. Sammen med et stærkt hold af danske kunstnere fortsætter han den fascinerende rejse, som flamencodanser Kirstine Hastrup og Povl Dissing sammen begyndte i 2016 i netop Jerez de la Frontera – Flamencoens vugge og sherryens hjemby! Denne kunstneriske forening mellem den danske sang og den spanske flamencotradition fortsættes nu af Povl Dissings søn, Rasmus Dissing. Han bærer den store arv fra sin far med sig, og ved at lade den danske sang møde flamencoen skaber koncerten helt nye fortolkninger og sætter sit eget præg på kendte danske sange, altid med stor respekt for begge traditioner.

Under koncerten vil kok og skuespiller Thorbjørn Carl Hjalager præsentere de mytiske sherryvine fra den sydspanske by Jerez de la Frontera. Sherryvinene fra Sydspanien er en af verdens mest underkendte vine, men det er en skam, for sherryen byder på en bred vifte af smagsoplevelser og anses af kendere for at være en af de mest komplekse vine. Men dette er ikke blot en traditionel vinsmagning – det er en sanselig vinoplevelse. Som man siger i Andalusien: Man kan smage på musikken og lytte til vinen. Du vil opleve en sanselig vinsmagning, hvor vin, musik og dans smelter sammen til en uforglemmelig helhedsoplevelse.

Thorbjørn Carl Hjalager, der er ekspert i de kulinariske spanske hemmeligheder, vil guide dig gennem sherryens spændende smagsunivers – fra den knastørre Fino til den søde PX. Imens vil sangerne Rasmus Dissing og Pedro ”Niño de la Fragua”, guitaristen Lasse Grøftehauge samt flamencodanser Kirstine Hastrup præsentere musik, der harmonerer perfekt med vinene.

Før koncerten serveres der en overdådig skaldyrspaella, der garanterer den autentiske spanske stemning.

Dørene åbnes kl. 17.30 hvor vinbaren åbner. Paella serveres kl. 18.00. Paellakokken tilbereder skaldyrspaella med salat, aioli, brød og smør. Vin, øl og vand kan købes. Sherrysmagningen er en del af koncerten. Der præsenteres fire vine. 

You are currently viewing Flamenco, paella og sherry på mejeriet