Sarah og familie søger bolig igen

Kære Alkenborgere og andet godtfolk. Vi skal flytte igen… efter syv år på Boesvej og nu et dejligt lille år ved Vædebro skal vi finde et nyt sted at bo igen, helst til leje, skriver Sarah Munk. Vi ønsker os selvfølgelig at blive i/omkring Alken og sender alle håbefulde hilsner ud – sig endelig gerne til hvis du høre om noget, stort eller småt, evt sommerhus eller en del af et hus.

Vi er tre let omgængelige, kreative og livsglade mennesker. Solrun på ni år, især glad for kreative projekter, Tau 12 år, især glad for alt med vand og sejlads, Sarah, især glad for natur, dans, mine børn og mit arbejde som læge. Vi værdsætter et godt naboskab og elsker bare stemningen i Alken og naturen omkring.

Håbefulde og kærlige hilsner, Sarah

tlf 24456932

You are currently viewing Sarah og familie søger bolig igen