Nye medlemmer i Mejeri-bestyrelsen – Edel og Jytte stopper

Perioden med generalforsamlinger i byens foreninger nærmer sig, og det er således også nu man skal overveje, om det er på tide at lægge noget arbejde i driften af vores by, skriver Hans Hornbek fra mejeriets bestyrelse.
Mejeriforeningens bestyrelse tager sig af at holde medborgerhuset tip-top i orden og at stå for nye tiltag, anskaffelser og renoveringer kort sagt at passe murstenene, så foreningens medlemmer og byens foreninger altid har en velfungerende ramme om deres aktiviteter.
Måske er du nyere tilflytter, så er bestyrelsesarbejde erfaringsmæssigt en god måde at lære sin nye by at kende. Måske har du været i bestyrelser før, men har lyst til at give et nap mere i en periode. Eller du har aldrig påtaget dig noget bestyrelsesarbejde, men tænker, at det nok er tid nu.
Uanset hvem du er og hvad din begrundelse er, så skal der findes to nye bestyrelsesmedlemmer til Foreningen Alken Mejeri, som holder generalforsamling torsdag 7. marts kl. 19.00. (officiel indkaldelse følger senere).
Edel Laursen og Jytte Elleby er på valg og ingen af dem ønsker genvalg. Bestyrelsen glæder sig til at se dig denne torsdag, også selv om du ikke er bestyrelsesparat, så du kan blive klogere på, hvad bestyrelsen tænker om fremtiden samt få indflydelse på, hvad vi skal prioritere.
Har du forslag eller gode ideer til generalforsamlingen indleveres de til formanden senest syv dage i forvejen.
Resten af bestyrelsen består af:
Formand: Gary Craig
Kasserer: Hans Hornbek
Medlem: Benjamin Hoff
Suppleanter: Steen Sørensen og Eric Ballowitz.

VEL MØDT!!

(Foto fra arbejdsdag i april 2023)

You are currently viewing Nye medlemmer i Mejeri-bestyrelsen – Edel og Jytte stopper