Fabulas må finde ny bygge-partner

Efter konkurs i Silkeborgkoncernen GMB, der her i marts blandt andet har måttet sende over 300 medarbejdere på gaden, har Fabulas, der står bag byggeprojektet Alken Søbred, måttet skifte partner til det ønskede byggeri, der endnu ikke har fået kommunens endelige accept.
– Det kom som en total overraskelse, siger Michael Eberhard fra Fabulas til alken.dk. På bare 12 måneder har GMB formøblet 1,2 milliarder kroner.
Eberhard ånder dog lettet op, da Fabulas ingen penge har i klemme ved GMB-koncernens krak, og har fundet en ny partner, Roust Element, som skal levere elementer til husene. Dermed dropper Fabulas at arbejde med totalentrepenør som for risikofyldt og vil i stedet selv hyre håndværkere ind til de forskellige fagområder.
– Det kommer ikke til at betyde ændringer i priser og tidsplan, siger Eberhard.
Næste skridt i den kommunale sagsgang er, at økonomiudvalget skal se på høringssvar fra foroffentlighedsfasen, når forvaltningen er klar til at præsentere dem.