ABAF overvejer at sprede byfesten over hele weekenden

Bestyrelsen i Alken Borger og Aktivitetsforening (ABAF) lægger op til muligheden af at sprede festlighederne under byfesten over weekenden, og måske lave fredagsbar i den øvre ende af byen? Det fremgår af Jens Langkjærs udførlige referat fra generalforsamlingen, hvor der også blev lagt op til at sprede aktiviteter på og energi på flere aktører samt muligheden af ét armbånd til hele dagen – med en hovedattraktion midt på eftermiddagen. Banko på Fællespladsen om formiddagen er også en af de nye ideer og vil udover anskaffelse af telte også kræve flere borde-bænkesæt.
Overvejelserne fortsætter i bestyrelsen, hvor der var genvalg til dem, der var på valg: Julie Abildgaard, Asmund Bertelsen og Jens Langkjær. Suppleant Anna Krämer udtrådte og fik tusind tak for indsatsen. Hun blev afløst af Stina Mølgaard, Mossø Bakke. Andreas Ohrt og Karin Fosdal samt suppleant Helle Petersen fortsætter.
(Foto fra byfesten i 2021: Peter Abildgard)
Se hele referatet:

You are currently viewing ABAF overvejer at sprede byfesten over hele weekenden