Alkens dele-tøjskab – fælles-skabet

Oven på mejeriet – i samme rum som Alken Bibliotek – finder man Alkens dele-tøjskab, fælles-skabet, som skiltet på vej op ad trappen kalder det.
Vindjakker og kjoler til voksne, gummistøvler og bukser til børn, tøj, teenagerne er vokset ud af, man finder noget for alle aldersklasser, og tøjbytte-ordningen må meget gerne vokse sig ud af det nuværende hjørne, fortæller Camilla Mørk, der sammen med Julie Abildgaard jævnligt er forbi for at rydde op, hvis ikke alt er kommet tilbage på bøjler og hylder.
Principperne er få og enkle – man er velkommen til at tage, hvad man kan bruge. Og når man selv kommer med tøj, må man selv få det på plads – på bøjler, i kasse og hylder i de forskellige aldre.
Udover en generel opfordring til brugerne om at være med til at holde orden i fælles-skabet, efterlyser Camilla brugbare bøjlestativer, bøjler, kasser og kurve, der kan bringe endnu mere orden i det hele.
(Camilla Mørk holder spejlet for Maiken Wang Larsen, der er ved at beslutte sig for en ny trøje. Foto: Sanne Dudoret)

You are currently viewing Alkens dele-tøjskab – fælles-skabet