Finns købmands-støtte-film er set 1.408 gange

Skru lige tiden 11 år tilbage til 2013, til dengang Købmanden i Alken endnu ikke var åbnet, men forberedelserne og penge-indsamlingerne var i fuld gang.
Finn Mathiasen fra ABC Film, som dengang boede på Boesvej, filmede og klippede en støttefilm “Ny købmand i Alken” sammen – bygget op omkring et af støttearrangementerne. Så her kan du se eller gense Søs Nielsens symbolske blomster, Helle Petersens pandekagebagning, Estrid Beks forklaringer og nu afdøde Jens Jacobsens gode ord om ikke bare at bygge en fælles dagligvareforretning, men også fastholde energien og skabe et mødepunkt, som han kaldte det. Og så selvfølgelig Teater Morganas forestilling midt i byggerodet i mejeriets gamle garage, hvor Margit Szlavik tog imod under loppemarkeds-presenningen og Kaj Pedersen optrådte som stempelsvingende postmester.
Finns film, der sluttede med en opfordring om at støtte økonomisk, er indtil nu blevet afspillet 1.408 gange.

You are currently viewing Finns købmands-støtte-film er set 1.408 gange