Salget af Klostermølle udsættes endnu et år

Klostermølles Venner har de seneste 12 mdr. løbet stærkt i forsøget på at redde Klostermølle fra salg, oplyser foreningen. Naturstyrelsen Søhøjlandet er positive overfor det arbejde, der er lavet og de perspektiver, Klostermølles Venner har tegnet op og giver derfor yderligere 12 mdr. til foreningen så de næste skridt kan tages.

Omkring 50 frivillige har bidraget til at holde Klostermølle i det seneste år. Også det arbejde fortsætter.

– Vi har fra starten sagt, at et år var for kort tid. Derfor er vi også meget tilfredse med nu at få 12 måneder mere. Vi har fortsat travlt, men vi har nået meget det første år og fortsætter i højt tempo. Vi har et godt udgangspunkt i forundersøgelsen og skal derfor nu bruge energi på dialog med fonde, kommuner, Naturstyrelsen og andre samarbejdspartnere, siger Peter Rasmussen, formand for Klostermølles Venner.

You are currently viewing Salget af Klostermølle udsættes endnu et år