Hvad med en Alken Ladcykelklub?

“Alken Ladcykelklub”? Det er der mig bekendt ikke noget der hedder – ikke endnu, ihvertfald – men mindre kan måske også gøre det. Som for eksempel koordinerede, fælles indkøb til de heldigvis ret mange ladcykler, der hører hjemme i Alken & omegn, skriver Thomas Tjørnehøj.

Vores el-Longjohn har rundet de 17.000 km, så den trænger til både et nyt batteri og en ny lader. Det er en udskrivning i fleretusindkroners-klassen, men fordelen ved dét er, at man så får gratis forsendelse. Og her er det så at jeg synes, at andre ladcyklister lige så godt kunne hænge på – hvis ens cykel mangler et eller andet der koster så lidt, at man ellers skulle betale for at få det leveret.

I så fald: se hvad du kan finde på www.boxbike.dk – det er dér, jeg bestiller lader og batteri – og SMS til 30 82 29 81, ikke meget senere end 20. august.

I øvrigt: vi har været på langtur til både Vestsjælland, Samsø og Givskud, og forud for sådan nogle udflugter har vi udskiftet dele, der var brugte, men absolut ikke slidt op. Men hvis din ladcykel normalt ikke forlader Dover Sogn, behøver den måske ikke ligefrem fx. fabriksnye dæk, men kan klare sig med brugte, der alligevel har et par tusinde kilometer i sig endnu. Sådan nogle dæk – og andre tilsvarende gode dele – har jeg ikke nænnet at kassere. Så giv lyd, hvis det er noget for din ladcykel – og dit kørselsbehov!

Mvh. Thomas T., Emborgvej 109

You are currently viewing Hvad med en Alken Ladcykelklub?