Healende aften på Eagleroad

Kæreste smukke sjælesøstre & sjælebrødre 💗

Onsdag den 30. august vil vi – Zaphira Antonia & Iben Ncube – holde en magisk healende aften til hjertet i den skønneste Jurt hos Eagleroad 🦅 Det er en stor ære at få lov til at afholde et event på dette sted, som virkelig repræsenterer en lille bid af paradis 🌈

På aftenen vil du opleve alt fra Groundingøvelser, få serveret lækker Sacred Ceremoniel Cacao som hjælper dig med at rejse indad i hjertet, trommerejse, meditation, Hjerte Medicin Music med shamanistiske instrumenter, reflektionsøvelse & sange fra Yawanawa triben i Amazonas spillet på guitar samt opløftende samvær i Tribe & cirkel med ligesindede ❤️❤️

Det er Fuldmåne i Fisken dagen efter, så den dejlige energi derfra vil allerede ku mærkes & vil være med os i Cirklen 🌝🐠

Dato: 30. august
Tid: 17-20
Sted: I JURTEN HOS Eagleroad, Krogdalsvej 10, Skanderborg

Der kan parkeres ude på parkeringspladsen inden man kommer ind på grunden 🙏🏼 Kom gerne 10 min før, så du lige kan finde dig til rette på din plads.

Medbring gerne din egen yndlingskop samt pen & papir til processen 🌸

💜

Om Zaphira Antonia:
Zaphira Antonia er Medicinkvinde, som er i Service for lyset med alt sit healende arbejde. Hun afholder mange events hver måned med Live Healende Sang til Hjertet & optræder til mange forskellige festivaller osv. i blandt andet Danmark & Sverige denne sommer. Netop nu er hun i gang med at indspille sit 2. Hjerte Medicin Album i Studiet.
Zaphira Antonia har mange års erfaring som Sanger, Musiker, Spaceholder & Clairvoyant Guide & det er hendes Mission at sprede Hjertets Visdom 💗🌈
ZaphiraAntonia.dk
23612822

Om Iben Ncube:
Iben er holistisk energiterapeut, facilitator af cirkler og reiki healer. Hun brænder for at støtte andre i åbningen af bevidstheden ind til os selv og for at holde rum med ro til at mærke sig selv. Ro til at mærke efter, hvad der kalder. Ro til at finde ind til den dig, du allerhelst vil være. Fra hendes arbejde som både pædagog og terapeut er hun vant til at møde alle følelser med nysgerrighed, anerkendelse og hjertevarme. “Når vi føler os mødt, hørt og set, kan vi nemmere øve os i at agere ud fra vores autentiske kerne.” Hun står for empowerment, kropsbevidsthed, urkraft og kærlighed. Kærlighed til dig selv, til dem du holder af og til livet ❤️
HosIben.dk

💗

Energiudveksling er 333,- for aftenen 🙏🏼 Når betalingen er gået ind på Mobilpay 23612822 [Zaphira Antonia] eller bank 7981 1075344 eller PayPal: zaphiraantonia@gmail.com er din plads booket ❤️
(køb er bindende, men sku du blive forhindret hjælper vi gerne med at videresælge din billet) 🙏🏼

Vi glæder os utroligt meget til at se dig, støtte dig & holde space for din rejse indad i dig selv & dit smukke hjerte, så du ka blive mere af den du virkelig er & transformere det der endnu ik er rent lys & kærlighed i dit system 💙🦅

Alle er velkommen i vores space, præcis som de er 💗💗

Masser af kærlighed
Iben Ncube & Zaphira Antonia 

Se mindre