Fortsat dialog om cykelsti på Svejstrupvej

Projektet med cykelsti mellem Svejstrup og Bjedstrup er stadig under projektering. På det seneste møde i Klima-, Miljø- og Planudvalget besluttede politikerne at fortsætte dialogen med skolen og lokale borgere om den bedst mulige løsning inden for de afsatte 4,2 mio. kr. Forvaltningschefen havde ellers indstillet den sikreste løsning, der indebærer noget mere asfalt. Udover den løsning er også en mere usikker løsning med en grussti på noget af strækningen og en løsning helt uden cykelsti på dagsordenen. Tredje løsning med argumentet om, at er ikke er så mange børn, der bruger Svejstrupvej som skolevej.

Asfaltløsningen står til 4,4 mio. kr., grus-løsningen til 4,1 mio. kr. og løsningen uden cykelsti til ca. 1,8 mio. kr., fremgår det af referatet. Læs om fordele og ulemper ved de tre forslag i referatet. Punkt 134.