Arriva bliver til GoCollective

Bus- og togoperatøren Arriva, der for tiden betjener Aarhus-Skjern-ruten gennem Alken, skifter til foråret 2024 navn, efter at Arriva Danmark blev solgt til kapitalfonden Mutares tilbage i maj 2023. Og det kommende navn bliver: GoCollective.

Navnet fortæller historien om vores fokus på at drive og udvikle kollektiv trafik og opfordrer til samarbejde og fælles handling i vores omverden, såvel som internt hos os selv, fortæller CEO Marianne Bøttger.

I løbet af foråret 2024 gennemfører Arriva en omfattende rebranding-proces, hvor Arriva-logoet bliver erstattet med GoCollective. Virksomheden lancerer også en ny hjemmeside.

-Det er vigtigt at understrege, at for vores passagerer vil navneskiftet ikke have nogen praktisk betydning. Alle Arriva-billetter vil forblive gyldige. Vi forbliver altså i Arriva-klæder lidt endnu, siger Therese Christensen, der er kommerciel chef.

You are currently viewing Arriva bliver til GoCollective