Hun bli’r sgu halvfjerds

Med denne overskrift sender Ingvar Kristiansen det følgende om og til Bodil Hvelplund, som har fødselsdag 22. januar, og det er jo snart:

Min kæreste, kone og bedste ven bliver 70, det er helt vildt, du har stadig vildt meget energi, og det er til tider svært at følge med.

Siden du sidst blev rund, hvor vores børn skrev et dejligt minde om dig, er du blevet pensionist og mormor-farmor til fem børnebørn. Det er du fantastisk til, tak for det, og du er også frivillig med meget forskelligt: I “Børns voksenvenner”, i “Sprogcentret i Skanderborg” for flygtninge/indvandrere og i vores dejlige Købmanden i Alken.
Jeg elsker dig mere end nogen sinde og glæder mig til et forhåbentlig langt liv med dig, hvor vi skal på mange rejser rundt i Europa sammen, det glæder jeg mig helt vildt til.

Hvis ikke du lagde mærke til tekstlinket, så find også børnenes omtale af Bodil 60 år her.

You are currently viewing Hun bli’r sgu halvfjerds