Yoga på mejeriet og i jurt – og snarligt saunagus


Yoga Mejeriet: I vores lokalområde har vi de seneste år haft vores faste onsdagshold i Mejeriet kl. 19.30-21.00, skriver Ditte Marie Riddersholm.
Der er opstart af ny sæson 10. januar, og der er stadig ledige pladser. Forårssæsonen er i alt 16 gange og koster 1.350 kr. eller du kan købe en halv sæson for 750 kr. Drop-in er også muligt for 110 kr. Skriv endelig for spørgsmål eller tilmelding til: hello@indsigtogudsigt.dk 

Yoga i jurten, Boesvej 6: Som noget nyt er jeg begyndt at have yogaworkshops, kortere forløb, familieyoga m.v. i jurten på Boesvej 6. Alle arrangementer kan ses på min facebookside Indsigt og udsigt: https://www.facebook.com/profile.php?id=61553747352717 og snart på min hjemmeside af samme navn. Skriv til hello@indsigtogudsigt.dk Hvis du har spørgsmål.  

Saunatelt: Et stort saunatelt er indkøbt. Og inden længe vil jeg, gusmester Ditte, afholde saunagus i lokalområdet. Jeg mangler dog det perfekte spot ned til eksempelvis Mossø. Måske du kender det rette sted, som ikke nødvendigvis kræver godkendelse fra kommunen?

Det er også muligt at leje teltet til private arrangementer, med eller uden opsætning, transport og eventuelt gus. Skriv endelig til mig: hello@indsigtogudsigt.dk 

You are currently viewing Yoga på mejeriet og i jurt – og snarligt saunagus