(D)en lille havfrue er snart klar igen

Alken-borgere, der promenerer langs Mossø, vil på det sidste have opdaget en ændring i attraktionerne på strækningen “nede ved søen”: Den lille havfrue, der plejer at få bilister, cyklister og fodgængere til at stoppe op, posere og fotografere løs, er der ikke længere. Hvad er der mon sket?

Maria Laforce Lauridsen, der ejer havfruens territorium, forklarer: Nogen havde i efteråret brækket den stakkels havfrue af sin sten. Herefter satte vi den fast igen. Efterfølgende kom vi en dag, hvor den igen var brækket af – og helt væk. Måske nogen har set sig sur på den. Om ikke andet, så står der en ny havfrue herhjemme og venter på lidt bedre vejr, så hun kan komme op på stenen – for hun mangler!

Gitte Møller Madsen var i februar 2021 i dyb samtale med den lille havfrue en vinterdag, hvor alt og alle frøs gudsjammerligt, og havfruen havde fået halstørklæde på. (Fotograf ukendt)

You are currently viewing (D)en lille havfrue er snart klar igen