Ann og Karin tager kontakten til projektgruppen om energifællesskab

Ann Bertelsen skriver: På mødet vedrørende etablering af et lokalt energifællesskab på Mejeriet mandag den 11. marts  blev der efterlyst interesserede fra hele lokalområdet til at indgå i en projektgruppe de kommende tre måneder. Det vil give mulighed for at få en større indsigt i, hvordan mest muligt lokalt produceret strøm kan blive til virkelighed, og det vil give mulighed for at være med til at påvirke det videre arbejde med det.  Klimaforandringerne kræver både små og store initiativer, og de nye initiativer kræver lokal opbakning, så vi vil gerne opfordre alle interesserede i at melde sig til projektgruppen. 
Send gerne en mail til Ann Bertelsen (annxbertelsen@gmail.com) eller Karin Fosdal (alken67c@gmail.com), hvis du vil være med, så vil vi forsøge at koordinere kontakten til Morten Hoffmeister / Energisparre. 

Læs alken.dk’s referat fra mødet 11. marts.