Bendt fortæller om “Hvem har ret til Klostermølle”

Søndag 25. august fra 10-16 kan man blive klogere på Klostermølles nyere historie når Klostermølles Venner igen åbner dørene på Klostermølle og stiller spørgsmålet: Hvem har ret til Klostermølle?

Konger, direktører, skovridere eller folket?

På to guidede ture af to times varighed stiller Landskabsarkitekt og Klostermølle-super-kender Bendt Nielsen, Alken, spørgsmålet: Hvem har ret til Klostermølle? Turen har fokus på stedets historie fra reformationen og frem.

I Jagtstuen er frivillige fra venneforeningen værter med cafe og kage eller en kold sodavand. Alle er velkomne. I – eller ved godt vejr ved – Jagtstuen er det muligt at få en snak med de frivillige om, hvorfor de synes det er vigtigt at bevare adgangen til Klostermølle. Der vil også alle søndage være mulighed for at snakke med et af de frivillige bestyrelsesmedlemmer fra foreningen, der kan svare på spørgsmål om den forundersøgelse, der er udarbejdet.

I tidsrummet for arrangementet er også åbent til Møllehuset. Dermed er der adgang til de udstillinger som var åbne dagligt frem til 2020. Her kan man læse om stedets natur-, industri- og kulturhistorie.

Klostermølles Venner arbejder for at sikre den offentlige adgang til Klostermølle og ønsker at udbrede kendskabet til områdets historie. Klostermølle var Alkens gamle havneforbindelse, da der blev sejlet papmasse på langs af Mossø.

You are currently viewing Bendt fortæller om “Hvem har ret til Klostermølle”