Så er Alkens “familiealbum” præsenteret og kan beses – og udvides

Finn Ladefoged og Tove Nyholm har nu efterhånden fået 45 huse præsenteret i foto-projektet om huse med deres beboere i Alken og omegn. Tove viste det frem under søndagens brunch på Alken Mejeri, og bogen kan nu studeres af alle, for den ligger på den blå pult i mejeriets indgangsparti.

Hun understregede, at der er tale om et “amatørprojekt”, et familiealbum, bygget op som en geografisk rundgang, hvor det tilstræbes at huse overfor hinanden placeres på samme måde i bogen – så skiftevis lige og ulige numre. Og ikke bare inden for byskiltene – men langt ud til Vædebro og Svejstrup Enge. Så Gammel Alken – kom bare an.

Det er en ongoing proces, så der er blanke sider iblandt. Og man opfordres endelig til at ringe til Finn (28 55 10 55), hvis man gerne vil være med, men det er aldeles frivilligt. Vil man helst fotograferes, når det bliver bedre vejr, er det fint at vente, for projektet fortsætter i 2024 og 2025. Finn har stået for foto, Tove for opsætning.

(Foto af Finn og Tove med den – ikke færdige – men nu præsenterede bog: Finn med selvudløser)

You are currently viewing Så er Alkens “familiealbum” præsenteret og kan beses – og udvides