Ny kirkesti med kunstpauser på vej

»Tidens Gang« er navnet på en fire kilometer lang ny natursti, som via Firgårde skal forbinde det nye boligområde på Kildebjerg med Dover Kirke, skriver Midtjyllands Avis. Der bliver ikke kun tale om en ny kirkesti, men om en oplevelsessti med kunstpauser, der udover den fysiske forbindelse også mentalt skal bringe det store nye boligområde tættere på sognet.

Det er Dover Menighedsråd, der har skudt projektet i gang, og blandt andre udviklingskonsulent Viggo Rasmussen, projektleder Marianne Purup, sognepræst Jesper Hanneslund og kunstkonsulent Helle Severinsen er tilknyttet.

Stien, der bliver en del af konceptet spor.dk, som allerede dækker over 300 spor i landskabet, skal give oplevelser til både store og små med udgangspunkt i kunsten, kirken og naturen. Der er taget kontakt til Mølleskolen og Bjedstrup Skole, hvor børnene skal bidrage til oplevelser på turen, men også de andre skoler i området er velkommen til at deltage, fortæller Jesper Hanneslund, der selv stiller sig i spidsen for nogle fortælleture på strækningen i de kommende måneder.

Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur

You are currently viewing Ny kirkesti med kunstpauser på vej