Er der interesse for at Alken ansøger om en gratis dele-elcykel?

Region Midtjylland søger landsbyer, der vil være med til at teste, om en delecykel i nogle sammenhænge kan være et alternativ til bilen, når man bor på landet og for at styrke fællesskab i landsbyen.

ABAF vil gerne stå som ansøger til projektet, hvor vi kan blive valgt til at få 1-2 el-cykler stillet til rådighed i et år. Vi vil derfor undersøge om vi skal sende en ansøgning til regionen. En af forudsætningerne er, at der er mindst 25 borgere fra Alken, der ønsker at være med til at låne cyklen. Det er gratis, og cyklen vil blive serviceret undervejs, og der bliver oprettet et booking-system.

Læs mere på https://www.ru.rm.dk/kultur-og-landsbyer/landsbyer/delecyklen–forsog-med-elcykler-pa-landet.

Der er ansøgningsfrist d. 30. juni og vi vil derfor bede jer om at skrive jer op på den seddel vi lægger frem hos Købmanden fra mandag eftermiddag eller send sms til Lone Adamsen på 50241841. Så indsamler Lone interessetilkendegivelserne. Deadline for tilkendegivelse af interesse er denne uge, og bliver vi 25 vil ABAF sammen med Lone sende en ansøgning til regionen.