Shelters i Alken

På Fællespladsen i Alken er der tre shelters og en grillhytte.

Fællespladsen ligger inde i landsbyen Alken. Det betyder, at fællespladsen har mange naboer tæt på, og at den benyttes af byens børn og øvrige beboere til leg og socialt samvær både i dag- og aftentimerne. 

Friluftsgæster er velkomne til at overnatte i shelter på Fællespladsen. Telte er ikke tilladt på fællespladsen

Faciliteter

På fællespladsen er der adgang til toilet og koldt vand. 
Der er desuden bålbrænde i et skur tæt ved toilettet. Bemærk at der må kun tændes bål på bålstedet ved de tre shelters. Der må ikke tændes bål i grillhytten.

Et af de tre shelters er indrettet med lift, sådan at det er tilgængeligt for personer med handicap.

Betaling

Overnatning koster 50 kr. pr. person. Børn under seks år overnatter gratis. Betaling for overnatning skal ske ved ankomst til pladsen. Der betales via MobilePay til Alken Borger- og Aktivitetsforening på 55284.For medlemmer af Alken Borger- og Aktivitetsforening koster overnatning 20 kr. pr. nat.

Biler og parkering

Der må ikke køres biler ind på fællespladsen. Biler der fragter personer med et handicap, eksempelvis kørestolsbrugere, er undtaget. Der må ikke parkeres ved eller på Fællespladsen. Den nærmeste parkeringsplads findes ved Alken Station. Der er ca. 300 meter fra Fællespladsen til stationen.

Ordensregler

Det er ikke tilladt at slå telte op på fællespladsen. Overnattende gæster skal rydde alt affald væk ved afrejse. Der er opstillet skraldespande på Fællespladsen. Af hensyn til Fællespladsens naboer skal der være absolut ro senest kl. 22:00.

Booking

Shelters i Alken kan ikke bookes. Større grupper (6 +) bedes kontakte formanden for Alken Borger- og Aktivitetsforening, Julie Abildgaard (e-mail: julieaabildgaard@gmail.com) senest 14 dage før forventet ankomst.